KÉPZÉS ESETTANULMÁNY

KÉPZÉS: BESZÁLLÍTÓI KÉPZÉS A PROJEKT FÁZISBAN

ÜZLETI KIHÍVÁS

Egy autóipari OEM biztosítani akarta új beszállítóinak minőségét. Mivel a belső minőségügyi részleg kapacitáshiánnyal küzdött, a gyártó egy külső szolgáltatót keresett, aki lebonyolítja a megrendelő gyártási előírásaival, specifikációs követelményeivel kapcsolatos tréningeket. Annak érdekében, hogy a beszállító hiánytalanul megismerje és figyelembe vegye a mintatervezési fázis specifikációit, a TRIGO a megadott időbeli kereteken belül biztosította a szükséges forrásokat.

TRIGO MEGOLDÁS

A TRIGO kétszintű szolgáltatást nyújtott, amely kapcsán sor került:

  • a beszállítói tréningre, ami a projektfázisra vonatkozó minőségirányítási rendszerek hiánytalan belső alkalmazását célozta a közösen vállalt célok és kötelezettségek tekintetében;
  • továbbá az elősorozati fázis során képzést végző mérnöki munkaerő biztosítására, és a minőségügyi tervek kidolgozására a folyamatképességi vizsgálat és vizsgálati terv kivitelezését beleértve.

Összességében, 6 TRIGO mérnök és 8 oktató vett részt a több mint 6 hónapig tartó, elsősorban közép-európai és ázsiai telephelyeket érintő projektben. Az összes beszállító megfelelően teljesített az elősorozat-szállítmányok során, tehát sikerült a gyártási folyamatokba integrálniuk a kívánt minőségügyi kultúrát.

Esettanulmány


footer