Ugrás a tartalomra

TRIGO Csoport akvirálja az EMC Consulting, optimalizált minőségi képzések vállalatát

2019. május 15. Párizs – TRIGO Csoport, a minőségügyi megoldások globális vezetőjeként akvirálta a román minőségügyi képzéseket biztosító EMC Consulting vállalatot. A szakértelem és a célok egyesítése élen járó minőségügyi javításokat tesz lehetővé a vevők gyártási folyamataiban.

A TRIGO több mint 8,000 vevőt szolgált ki az elmúlt több mint 22 év folyamán világszerte. Az utóbbi 12 évben az EMC Consulting 50+ multinacionális vállalattal volt kapcsolatban Romániában. Partnerségünk lehetővé teszi az EMC Consulting számára piacának kiszélesítését Románián túl, több mint 25 országban, ahol a TRIGO jelen van már. Emellett a TRIGO tapasztalatai tovább erősödnek az EMC Consulting kiterjedt képzési portfóliójával és helyi szakértőivel.

Az EMC Consulting széles körű elismertségnek örvend a gyártási piacon belül. Több mint 5000 hallgató vett már részt képzéseikent, 35 oktatási kurzusuk valamelyikén lefedve az elméleti és gyakorlati minőségügyi tudást egyaránt, beleértve a gyártást, logisztikát, folyamatos fejlesztéseket és projekt menedzsmentet. Ügyfél portfóliójuk kulcsfontosságú autóipari szereplőket is tartalmaz, úgy mint az IRUM, Continental és Adient.

Ovidiu Veghes, ügyvezető igazgató TRIGO Románia jelentős részt vállalt az akvizíció véglegesítésében. Kijelentette:” Az EMC Consulting tökéletesen illeszkedik a mi szolgáltatás portfóliónkba. Vevőinkkel történő együttműködésenket tovább erősíti.”

Constantin Pătășanu, az EMC Consulting ügyvezető igazgatója elmodta: “Szentül hiszem, hogy a közös céljaink felgyorsítják fejlődésünket. Izgatottan várom, hogy megosszuk minőségügyi tudásunkat a TRIGO-val és egyre több és különfélébb oktatásokat, konzultáció szemléletet nyújtsunk a piacon.”

Puskás Zsolt, Vezető TREQ Divízió, oktatásokért és konzultációért felelős divízió vezetője a TRIGO-nál, kommentelte, “Az EMC Consulting megkülönbözteti magát a standardokon túl minőségügyi követelményekkel, megoldások nyújtásával, ami összefogja az alkalmazhatóságot a kreativitással. Már bizonyított szakértők csapatával rendelkeznek, akik fejlesztik a gyártás hatékonyságát.”

EMC Consulting

Alapítása 2007-re tehető, az EMC Consulting egy oktatást és tanácsadást biztosító cég okleveles trénerekkel és tanácsadókkal az IATF, ISO, VDA, REFA és PMI alapján. Portfóliójuk olyan témákat is tartalmaz mint a lean gyártás, lean six-sigma, folyamat mérnöki és logisztikai menedzsment. Támogatják a vállalatokat az egyszerű, kreatív és személyre szabott minőségügyi megoldások megtalálásában.

Weboldal: https://emctm.ro

TRIGO Csoport

1997-es alapítása óta a TRIGO Csoport globális minőségügyi megoldásokat biztosít az autó-, és repülőgépiparok számára. Több mint 10, 000 szakértő munkatársával van jelen 25+ országban, átfogó szolgáltatás portfóliójával, ami a minőségügyi mérnöki, utómunka, válogatás, auditálás, képzés, konzultáció és projekt menedzsment feladatokat is magába foglalja.

Kontakt:

Elaine Regas