MISIUNEA, VIZIUNEA ŞI VALORILE NOASTRE

MISIUNEA noastră este de a asista în timpul etapelor critice din lanţul de distribuţie al Clientului, prin furnizarea de soluţii specifice privind calitatea printr-o reţea globală de oameni dedicaţi.

VIZIUNEA noastră este de a deveni furnizorul preferat de soluţii profesioniste privind calitatea pentru companiile producătoare de top, la nivel global, prin furnizarea celei mai atrăgătoare evoluţii în carieră pentru oamenii talentaţi cu un interes în managementul calităţii.

VALORILE GRUPULUI TRIGO

Angajament faţă de Client/ Suntem dedicaţi succesului clientului nostru prin furnizarea serviciilor specifice privind calitatea, având o pasiune pentru rezolvarea problemelor acestora privind calitatea.

Servicii pentru Producătorii de top/ Dorim să ne oferim serviciile companiilor producătoare de top în rezolvarea celor mai critice probleme ale lanţului de distribuţie de pe fiecare piaţă locală. 

Competenţă globală/ Ne-am angajat să construim o reţea de competenţă globală cu expertiză de top în rezolvarea problemelor, necesară pentru îndeplinirea misiunii noastre.

Accent pe antreprenoriatul local/ Succesul nostru se bazează pe liderii antreprenori locali şi echipele acestora de oameni talentaţi, dedicaţi rezolvării problemelor privind calitatea.

 footer