MISSZIÓNK, VÍZIÓNK ÉS VÁLLALATI ÉRTÉKEINK

Missziónknak tekintjük, hogy elhivatott munkatársaink globális hálózatán keresztül valós idejű, ügyfélre szabott minőségügyi megoldásokkal támogatjuk a beszállítói lánc kritikus szakaszait az alkatrész-vásárlók és -beszállítók között.

Víziónk, hogy széles körű és rugalmas minőségügyi szolgáltatásokon keresztül valósítunk meg olyan megoldásokat, amelyeket bármikor a vevő igényei szerint formálunk a minőségtudatosság szempontjából fontos iparágakban.

Értékeink

Ügyfelek iránti elkötelezettség/ Elkötelezettek vagyunk az iránt, hogy ügyfeleink számára egyénre szabott és átlátható megoldásokat ajánljunk.

Kiváló megoldások/ A vezető gyártók kritikus, a beszállítói lánccal kapcsolatos problémáit prémium megoldásainkon és szektorokon átívelő benchmarkjainkon keresztül oldjuk meg minden helyi piacon.

Globális kompetencia-fejlesztés/ Globális kompetencia-hálózatunkat eltökélten építjük tehetségek toborzásán és szakértőink állandó fejlesztésén keresztül.

Vállalkozói szellem/ Sikerünk a lokális vezetők munkáján alapszik, akik autonóm csapatokat irányítanak. A lokális szakértők átlátható és rugalmas missziókat valósítanak meg a helyi munka és organizációs kultúra teljes ismeretében.footer