NAŠA MISIJA, VIZIJA I VREDNOSTI

Naša MISIJA je da pružimo podršku klijentu u ključnim fazama lanca snabdevanja  i obezbedimo odgovarajuća  rešenja u oblasti kvaliteta putem globalne mreže posvećenih ljudi.

Naša VIZIJA je da postanemo saradnik prvog izbora vodećih svetskih industrijskih proizvođača u oblasti stručnih usluga kontrole kvaliteta tako što ćemo obezbediti uspešnu karijeru talentovanim ljudima zainteresovanim za sektor upravljanja kvalitetom.

TRIGO VREDNOSTI

Posvećenost klijentu. Posvećeni smo uspehu naših klijenata i pružamo im odgovarajuće usluge vezane za kvalitet uz predanost u rešavanju njihovih problema.

Saradnja sa vodećim proizvođačima. Težimo ka tome da sarađujemo sa vodećim proizvođačima na ključnim problemima u okviru lanca snabdevanja na svakom pojedinačnom lokalnom tržištu.   

Globalna stručnost. Rešeni smo da izgradimo globalnu stručnu mrežu sa vodećom ekspertizom u rešavanju problema koja je neophodna da bismo ispunili našu misiju.

Fokus na lokalno preduzetništvo. Naš uspeh počiva na lokalnim preduzentničkim liderima i njihovim timovima talentovanih ljudi posvećenih rešavanju problema u oblasti kvaliteta.

 footer