ORGANIGRAMA

Comitetul executiv al Grupului

Dl. Matthieu Rambaud, Director general.

Matthieu Rambaud activează în cadrul Grupului TRIGO din 2008, în calitate de Director general al Grupului TRIGO Europa de Vest. A obţinut Diploma de inginer de la Ecole Polytechnique (Franţa) şi un MBA de la INSEAD (Singapore/Franţa).

Dl. Gyula Tóth, Vicepresedinte Executiv pentru America.

În 1998, Gyula Tóth a fondat Imagement Group, care, de la fuziunea cu Grupul TRIGO în 2008, funcţionează ca TRIGO Europa Centrală şi de Est, în Ungaria. A obţinut Diploma de licenţă în Inginerie mecanică şi un MBA de la Technical University din Budapesta.

Dl. Daniel JürgensGrup de director financiar

Daniel Jürgens Mestre s-a alăturat echipei Trigo in 2016, având ca responsabilități managementul financiar, juridic si aspectele legate de asigurari. Are o diplomă de inginer obtinută in cadrul Universității Politècnica de Catalunya și École Centrale Paris, completată de o diplomă de Master obținută la Collège des Ingénieurs.

Dl. Benoît Leblanc, Vicepresedinte Executiv pentru Europa.

Benoit Leblanc s-a alăturat Grupului TRIGO în 2013, având responsabilităţi asupra activităţilor din Europa de Vest. A obţinut o diplomă de master în Ştiinţe politice de la L'Institut d'Enseignement Politique (Paris) şi o diplomă de master în Finanţe de la Berkeley University (California).

Dl. Zsolt Puskás, Vicepresedinte Executiv pentru Divizia TREQ.

Zsolt Puskás a lucrat în cadrul Imagement Group de la fondarea acestuia. Din 2013, Zsolt activează în calitate de Director executiv în cadrul Grupului TRIGO Europa Centrală şi de Est, Ungaria. A obţinut Diploma de licenţă în Inginerie mecanică. 

Dl. Emmanuel Marquis, Vicepresedinte Executiv, Sef Divizie Aerospace.

Emmanuel Marquis s-a alăturat Grupului TRIGO în calitate de Director Divizia Activităţi în Industria Aerospaţială, în 2014. A obţinut Diploma de inginer de la Ecole Superieure d'Electricité (Supelec, Franţa).

D-na. Elaine Regas, Vicepresedinte Executiv, Sef Divizie Automotive.

In 2001, Elaine Regas s-a alaturat PIC, subsidiara nord americană a Trigo Group ca urmare a fuzionării celor două companii, Trigo si PIC, in 2015. Acum, coordonează activitațile de dezvoltare strategică a Trigo in industria de automotive, având pozitia de Vicepreședinte Executiv pentru Divizia Automotive. Elaine deține o diploma Honours in Afaceri, obținută la Univesitatea Wilfrid Laurier. 

Dl. Frederic Maury, Vicepresedinte Executiv pentru Asia.

Frederic Maury s-a alăturat Grupului TRIGO în anul 2015, preluând responsabilitatea în zona Asiei. Deţine un master în Inginerie Aerospatiala absolvit la Scoala Nationala de Mecanica si Inginerie Aeronautica (ENSMA) in Poitiers, Franta.A mai studiat de asemenea la Universitatea de Stat din Oregon in Corvallis(OSU) si detine un master in Ingineria Mecanica  de la Universitatea California din San Diego (UCSD). În 2005, Frederic Maury a obtinut Masterul în Administrarea Afacerilor al Universităţii Washington din St Louis – Olin Business School.footer