SZERVEZET

A TRIGO Csoport igazgatóságának tagjai

Matthieu RAMBAUD, vezérigazgató

2013 áprilisától tölti be a TRIGO Csoport vezérigazgatói posztját. 2008-ban csatlakozott a TRIGO-hoz mint a nyugat-európai régióért felelős ügyvezető igazgató. Mérnöki diplomával rendelkezik (Ecole Polytechnique, Franciaország), MBA diplomáját az INSEAD-on szerezte.

TÓTH Gyula, ügyvezető igazgató, autóipari üzletág

Tóth Gyula 2013-tól a TRIGO Autóipari Üzletágának és a vállalat ázsiai régiójának ügyvezetői feladatait látja el. Kinevezése előtt a TRIGO közép- és kelet-európai régió ügyvezető igazgatói pozícióját, korábban pedig az általa 1998-ban alapított Imagement vállalat ügyvezetői pozícióját töltötte be annak TRIGO-val való egyesüléséig. Diplomáját a Miskolci Egyetem Gépészmérnöki Karán szerezte, majd tanulmányait a Budapesti Műszaki Egyetem MBA szakán folytatta.

Daniel JÜRGENS MESTRE, pénzügyi igazgató

Daniel Jürgens Mestre 2016 óta látja el a TRIGO Csoport mindennemű pénzügyi feladatait globális szinten. A Universitat Politècnica de Catalunya (Barcelona, Spanyolország) és École Centrale Paris egyetemeken szerezte meg mérnöki diplomáját, ezt követően a Collège des Ingénieurs-en folytatta tanulmányait, ahol MBA diplomával végzett.

Benoît LEBLANC, ügyvezető igazgató, TRIGO Nyugat-Európa

Benoît Leblanc 2013 májusától látja el a nyugat-európai régió és a TRIGO Qualitaire ügyvezetői feladatait. Politológia mesterszakos diplomával rendelkezik (IEP, Franciaország), pénzügyi diplomáját pedig a kaliforniai Berkeley-n szerezte.

PUSKÁS Zsolt, ügyvezető igazgató, TREQ

2013-tól Puskás Zsolt látja el a közép- és kelet-európai régió ügyvezetői feladatait. A TRIGO-val való egyesülés előtt, az Imagement Csoportban dolgozott annak alapítása óta. Diplomáját a Miskolci Egyetem Gépészmérnöki Karán szerezte.

Emmanuel MARQUIS, a repülőgépipari üzletág igazgatója

Emmanuel Marquis 2014 januárjában csatlakozott a TRIGO-hoz a Repülőgépipari Üzletág igazgatójaként. Az Ecole Superieure d'Electricité-ben (Supelec, Franciaország) szerzett mérnöki diplomát.

Elaine REGAS, ügyvezető igazgató, autóipari üzletág

Elaine Regas 2001-ben csatlakozott a PIC csapatához, a TRIGO Csoport észak-amerikai leányvállalatához, a két cég 2015-ös egyesülésének eredményeként. Jelenleg a TRIGO autóipari üzletág ügyvezető igazgatójaként látja el teendőit. Üzleti diplomáját a Wilfrid Laurier egyetemen szerezte.

Frédéric MAURY, ügyvezető igazgató, TRIGO Ázsia 

Frédéric Maury 2015-ben csatlakozott a TRIGO Csoporthoz, és azóta az ázsiai régió ügyvezető igazgatói feladatait látja el.  A franciaországbeli Poitiers-ben, az ENSMÁ-n szerzett mesterdiplomát repülőgép-mérnökként. Az Oregon State University-n is tanult, illetve gépészmérnöki diplomáját San Diego-ban, a Kaliforniai Egyetemen szerezte. 2005-ben A Washington State University képzésén, a St. Louis Olin Business School-ban kapott MBA képesítést.  

José Navas, digitális és informatikai vezető

José Navas 2015-ben csatlakozott a TRIGO-hoz. A vállalat digitális átállását elősegítő projektek, illetve a IT részleg felett rendelkezik közvetlen felelősséggel.  Villamosmérnöki diplomáját a madridi Escuela Politécnicá-ban szerezte, míg MBA képesítését a párizs-mannheimi ESSEC-ben.footer